+386 (0)3 703 88 30 / +386 (0)31 312 337 info@robust.si

Podjetji Robust in Sico sta združili moči in investirala sredstva v širitev poslovnih prostorov. V gradnji je povezava med podjetjema, ki bo olajšala prehajanje med obema halama, ter širitev že obstoječe proizvodne hale, ki bo namenjena posodobitvi tehnoloških procesov in zagonu novih tehnologij, kar bo povečalo proizvodne zmogljivosti in produktivnost. Razlog za naložbo je povečano povpraševanje po storitvah in izdelkih na trgu, eden izmed glavnih ciljev pa tudi ustvarjanje novih delovnih mest v Savinjski regiji.

Dolgoletne izkušnje, status uglednega poslovnega partnerja, usposobljen kader in vrhunski stroji so ključne sestavine uspeha podjetja Sico, ki že več kot 25 let deluje na področju laserskega razreza in preoblikovanja pločevine v Sloveniji. Kot eden izmed vodilnih ponudnikov storitev laserskega razreza, upogiba, MIG/MAG in TIG varjenja, vrtanja, krivljenja, žaganja, lakiranja, cinkanja, mehanske obdelave je podjetje leta 2009 s pomočjo razvojne ekipe uspelo razviti lastne izdelke pod blagovno znamko Robust, iz česar se je kasneje leta 2013 razvilo istoimensko podjetje, ki razvija in izdeluje cepilnike drv, ovijalce, platoje ter univerzalne drobilnike lesa, lesenih ostankov, plastike in podobnih materialov. Za inovativen pristop k delu in razvoj je bilo podjetje Robust že večkrat nagrajeno, lahko pa se pohvali tudi z več patenti, ki odražajo visoko razvojno usmerjenost. V podjetju se dobro zavedamo pomena trajnostnega poslovanja, zato tudi pri konceptualni zasnovi svojih izdelkov upoštevamo vse kakovostne in okoljske standarde (ISO 9001:2015 in ISO 14000).

Povečano povpraševanje in širitev podjetja

Podjetje Robust se širi in raste z veliko hitrostjo, samo v letu 2021 smo zabeležili 50-odstotno rast. Naše proizvodne kapacitete so polno izkoriščene, zato bomo s širitvijo poslovnih prostorov nadgradili proizvodno zmogljivost in zadovoljili naraščajoče povpraševanje po naših izdelkih. Medsebojna povezanost podjetij znotraj dobavne verige nam omogoča večjo ažurnost delovnih procesov, kar se odraža tudi na zadovoljstvu strank. V načrtu je veliko izboljšav in novosti, ki bodo javnosti predstavljene v drugi polovici leta 2022. Strankam želimo s svojimi številnimi tehničnimi prednostmi olajšati delo in vnesti dodano vrednost v svoje inovacije.

Podjetji stremita k nenehnemu napredku in poslovni odličnosti, saj se vsi zavedamo izrednega pomena konkurenčnosti na trgu. Visoka zavzetost in motiviranost se odražata tudi med zaposlenimi, kar je potrditev stabilnega in urejenega delovnega okolja, v katerega se zaposleni z veseljem vračajo. Zaradi trenutnega širjenja iščemo nove sodelavce na delovnih mestih operater laserskih rezalnikov, operater CNC strojev, programer, kontrolor kakovosti, računovodja, viličarist, ki bi se pridružili strokovnemu kolektivu in z nami soustvarjali zgodbo o uspehu.

Želite izvedeti več?

Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni o vseh novostih naše proizvodnje!