+386 (0)3 703 88 30 / +386 (0)31 312 337 info@robust.si

Podjetje Robust je za drobilnik SD60 ECO na sejmu Agra prejelo zlato medaljo. Strokovno komisijo so prepričali z idejo trajnostnega delovanja stroja z vidika delovanja in optimizacije montažnega časa in stroškov.

Letos je v Gornji Radgoni potekal jubilejni, 60. mednarodni kmetijsko-živilski sejem Agra, v sklopu katerega je med majem in avgustom potekalo ocenjevanje kakovosti proizvodov v različnih kategorijah. Tik pred odprtjem sejma je 18. in 19. avgusta potekalo 40. mednarodno ocenjevanje kmetijske mehanizacije in opreme. Na ocenjevanje se je prijavilo 20 podjetij z 38 proizvodi. Strokovna komisija, ki so jo sestavljali predsednik doc. dr. Marjan Janžekovič ter člana doc. dr. Peter Vindiš in doc. dr. Peter Berk, iz Fakultete za kmetijstvo in biosistemske vede Maribor, je podelila 22 zlatih, 12 srebrnih in 4 bronaste medalje.

Med dobitniki zlate medalje je tudi podjetje Robust, ki je na ocenjevanju sodelovalo z drobilnikom SD 60 ECO. SD60 ECO je bil zasnovan z idejo optimizacije sestavnih delov drobilnika, na način, da se skrajša čas izdelave in montaže ter posledično zmanjša stroške v proizvodnji in končnem izdelku. Tak pristop ključno vpliva na zmanjšanje ogljičnega odtisa pri izdelavi in kasnejši uporabi drobilnika.

 

Želite izvedeti več?

Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni o vseh novostih naše proizvodnje!