+386 (0)3 703 88 30 / +386 (0)31 312 337 info@robust.si

Podjetje Robust s ponosom naznanja, da se je uvrstilo med 1 % vseh registriranih podjetij v Sloveniji, ki so prejela certifikat bonitetne odličnosti AAA. Certifikat AAA prejmejo podjetja, ki izpolnjujejo kriterije bonitetne odličnosti v zadnjih treh poslovnih letih.

Bonitetna ocena odličnosti, ki jo podeljuje Dun & Bradstreet, predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov in temelji na njihovih računovodskih izkazih za zadnje poslovno leto ter napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12 mesecih.

Podjetje Robust, proizvajalec gozdarske opreme in edini serijski proizvajalec drobilnikov v Sloveniji, se zaveda, da se lahko zaupanje poslovnih partnerjev razvije le z vrhunsko kakovostjo, varnostjo in zanesljivostjo, ki so glavne vrednote pri oblikovanju izdelkov, za katere je bil že večkrat nagrajen. Poleg 50-odstotne rasti v letošnjem letu je to dodatna potrditev odličnosti pri  doseganju najvišjih standardov poslovne etike, zanesljivosti glede plačilne sposobnosti in dobave ter kakovosti izdelkov in storitev, kar je ključnega pomena v teh negotovih časih.

Želite izvedeti več?

Prijavite se na naše e-novičke in bodite obveščeni o vseh novostih naše proizvodnje!