ARHIV NOVIC

Z RADGONSKIM ZLATOM OZALJŠANI HORIZONTALNI DROBILNIK

Z RADGONSKIM ZLATOM OZALJŠANI HORIZONTALNI DROBILNIK

S pomočjo univerzalnega drobilnika H35, ki ga uporabljajo v raznih obratih, kot so žage, mizarstva, tesarstva, proizvajalci lesa in delavnice za iverne plošče, se drobijo daljši kosi lesnih odpadkov. Končna granulacija lesnega odpada se nato uporabi za proizvodnjo toplote ali nadaljnjo proizvodnjo končnih produktov.

HOLZ-HANDWERK 2020

HOLZ-HANDWERK 2020

Od 18. – 21. marec 2020 vas vabimo, da nas obiščete na 20. sejmu HOLZ-HANDWERK 2020

Na sejmu boste imeli priložnost, da se podrobneje seznanite z drobilniki ROBUST, ki učinkovito zdrobijo različne vrste odpadnega materiala, so visoko produktivni, varčni in enostavni za vzdrževanje. Primerni so tako za večje obrate kot manjše mizarske delavnice.

Najdete nas v HALI 12.0 na razstavnem prostoru 727. 

Veselimo se vašega obiska!

Z GLAVO NAD NAPRAVO – ŠEMPETER PRI GORICI

Z GLAVO NAD NAPRAVO – ŠEMPETER PRI GORICI

V podjetju ROBUST d.o.o. veliko sodelujemo z mladimi, pri čemer večkrat srečamo mladostnike, ki so se ob rokovanju stroja poškodovali. Zavedamo se, da sama kakovost stroja še ne zadostuje, da pri njegovi uporabi ne pride do poškodb, zato smo v letu 2019 začeli s promocijo projekta »Z GLAVO NAD NAPRAVO«. Z našim ambasadorjem Dejanom Zavcem smo obiskali Biotehniško šolo v Šempetru pri Gorici.

Otvoritev novih poslovnih prostorov

Otvoritev novih poslovnih prostorov

Z novim letom 2018 je podjetje Sico d.o.o. iz Arje vasi, s 24 letno tradicijo na področju laserskega razreza, odprlo svoje nove poslovne prostore v poslovni coni Arnovski gozd. Nove prostore bodo uporabljali za proizvodnjo drobilnikov in cepilnikov, ki jih tržijo pod...